Uw privacy

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Vlaar Vastgoed Consultancy kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Vlaar Vastgoed Consultancy, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Vlaar Vastgoed Consultancy verstrekt.
Vlaar Vastgoed Consultancy kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

WAAROM Vlaar Vastgoed Consultancy GEGEVENS NODIG HEEFT

Vlaar Vastgoed Consultancy verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt. Daarnaast kan Vlaar Vastgoed Consultancy uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst.

HOE LANG Vlaar Vastgoed Consultancy GEGEVENS BEWAART

Vlaar Vastgoed Consultancy bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld (bijvoorbeeld het toesturen van een nieuwsbrief). Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt (bijvoorbeeld als u zich heeft uitgeschreven voor een nieuwsbrief).

DELEN MET ANDEREN

Vlaar Vastgoed Consultancy verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Vlaar Vastgoed Consultancy worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Vlaar Vastgoed Consultancy gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vlaar Vastgoed Consultancy zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Vlaar Vastgoed Consultancy neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Vlaar Vastgoed Consultancy maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Vlaar Vastgoed Consultancy verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Vlaar Vastgoed Consultancy op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

KLACHT?

Denkt u dat wij niet handelen in overeenstemming met de privacywetgeving? Dan horen we dat natuurlijk graag. U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

www.vlaarvastgoedconsultancy.nl is een website van Vlaar Vastgoed Consultancy. Vlaar Vastgoed Consultancy is als volgt te bereiken:

Postadres: Robijnstraat 22, 1812 RB Alkmaar
Vestigingsadres: Robijnstraat 22, 1812 RB Alkmaar
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 37092160
Telefoon: 072-5670549
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.